Forestillinger

Under er linker til forestillinger vi allerede spiller.
Vi lager også forestillinger på bestillinger. Når ditt kjøpesenter eller skole har temadager, kan vi lage en helt ny forestilling tilpasset deres ønske.Månen og Vennene
PDF Skriv ut E-post

En fysisk tegnesprak forestilling for barn. Forestillingen ble spilt med suksess for barn i alder 2-8ar. Alt som foregar pa scenen er fortalt med skuespillers kropp og mimikk, samt helt enkel tegnesprak de fleste forstar.
 
2 små rocketroll venter på jul
PDF Skriv ut E-post

Manus: Oda Strand og Sylwia Janina Stasiak

RocketrollPaJul120626 04

 

 
En fremmed i grumfeskogen
PDF Skriv ut E-post

Manus : Sylwia Janina Stasiak, Taran Nordsveen og Anne Marit Tveit Dahl.
Regi: Sylwia Janina Stasiak

I Grumfeskogen er det fint å leke. Her bor Glopp og Gomli, to grumfer. De er gode venner og har kjent hverandre bestandig. Gomli elsker å leke med kongledyrene sine, mens Glopp er mest glad i å spille tre på rad. I Grumfeskogen er det to grumferegler som gjelder:


 • Det er bare lov for grumfer å være i skogen.
 • Alt skal være på sin plass. Ser du noe du ikke har sett før, er det ikke fint.
 • En dag hører de to vennene underlig musikk. Musikk som ikke lingner noe de har hørt i Gumfeskogen før. Er det en fremmed i skogen?

  Målgruppen for forestillingen er 2-8 år.
  Stykkes dramaturgi er aristotelisk. Vi bruker fysisk teater for å etablere og drive historien videre. I mange scener illuderer vi naturfenomener med kroppene våre.

  For å fremme kontrasten mellom de ulike karakterene bruker vi dans.

  Vi inkluderer publikum ved å bruke fortelleteater.

   

   
  2 små rocketroll
  PDF Skriv ut E-post
  Rocketrol120626 01 «2 små rocketroll» er en forestilling basert på dans, sang og bevegelser. Forestillingen handler om 2 rocketroll som liker å danse rock, spille gitar og synge. Trollene er glad i å lære bort de dansene og sangene de kan. De er livlige og tar med barna på et eventyr hvor alle barna som vil kan bli et rocketroll.

  I forestillingen bruker vi egneskrevene sanger, vi spiller gitar og trommer. Vi inkluderer barna, de danser sammen med skuespiller, de lærer rocketroll forskjellige bevegelser og rocketrollene lærer barna det de kan. Forestilling er en dialog, spill og lek med barna i tillegge til fast manus.

  Forestillingen ble spilt på Norwegian Wood festivalen 2009 og 2010 og en rekke biblioteker i Oslo og område.